Data backup & recovery

Data recovery is het herstellen van beschadigde of verdwenen data. Door bijvoorbeeld een crash, virus, fout in de hardware, brand of bliksem kan data waar uren werk in zit beschadigd of verdwenen zijn.

Laptop reparatie

Wij repareren laptops van alle merken. Of het nu gaat om een defecte harde schijf, gebarsten scherm, accu die niet meer oplaad, wij onderzoeken uw laptop grondig en geven u precies door wat er aan de hand is.

Computer reparatie

Wij repareren computers van alle merken. Of het nu gaat om een defecte harde schijf, defecte videokaart of software problemen.

Apple reparatie

Of het nu gaat om een defecte accu, harde schijf, scherm of meer. Ook voor de reparatie van uw MacBook en iMac kunt u bij ons terecht.

Hardware update

Het kan ook dat uw computer helemaal niet kapot is, maar wel erg langzaam en niet prettig om mee te werken. Laat ons de opties onderzoeken.

Virussen & spyware verwijderen

Virussen, spyware en malware zijn vaak lastig om vanaf te komen. Wij kunnen uw computer volledig opschonen.

Software installatie

Wilt u graag weer een keer met een schone installatie beginnen? Of wilt u hulp bij het installeren van programma's? Wij kunnen voor u de hele installatie gebruiksklaar afleveren, inclusief aanvullende software.

Advies & diagnose

Het kan natuurlijk zo zijn dat u niet precies kunt aangeven wat er met uw computer aan de hand is. Dit is geen probleem, ook bij het verzoek om uw computer volledig na te kijken krijgt u van ons na het onderzoek te horen wat er precies aan de hand is.